Κέλλυ & Marco: Ένας εκλεπτυσμένος πολιτικός γάμος στο Περτούλι

Πολιτικός γάμος στο κτήμα του Αρχοντικού Χατζηγάκη

Πρόσφατα ανακαλύψαμε στο blog του Atelier Zolotas ένα άρθρο σχετικά με γάμο που είχε γίνει στο Αρχοντικό Χατζηγάκη. Το δημοσιεύουμε στο blog και το μοιραζόμαστε μαζί σας όχι τόσο γιατί η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο μας αλλά πιο πολύ γιατί είναι μια πολύ όμορφη ιστορία γεμάτη συναίσθημα που αξίζει να διαβάσετε.
Από τη γνωριμία μέχρι την πρόταση του γάμου, την επιλογή του χώρου και του νυφικού, τη διακόσμηση και τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά (πχ ο Marco έδωσε στα τραπέζια των καλεσμένων ονόματα κρασιών, τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία ήταν χειροποίητα κ.α.).

Και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες δημιούργησαν πραγματικά ένα μοναδικό σκηνικό με κινηματογραφικό αέρα για τη γαμήλια τελετή σε πλήρη όμως αρμονία με το τοπίο. Και εμείς με τη σειρά μας τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και με χαρά πάντα θα θυμόμαστε πως υπήρξαμε μέρος αυτού του αποτελέσματος.

“My favorite moment may sound cliché, but it was the moment I faced my husband-to-be, before the ceremony. The smile on his face, the tension and the excitement in his eyes, will always remain on my mind.”

Δείτε το άρθρο για αυτή την υπέροχη ιστορία γάμου εδώ.

Comments are closed.