δεξιωσεις

Αιθουσες δεξιωσεων

Γοητευτική ατμόσφαιρα, εκπληκτική θέα, καλαίσθητο decor, είναι λίγα από τις χαρακτηριστικά που κάνουν το Αρχοντικό Χατζηγάκη μια εξαιρετική επιλογή για κάθε μεγάλη εκδήλωση και παρέχει το τέλειο περιβάλλον για μια εντυπωσιακή γαμήλια δεξίωση. Όποιο και αν είναι το γεγονός, το Αρχοντικό Χατζηγάκη θα προσφέρει σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας την κλάση και την ποιότητα που θα περιμένατε από το όνομά του.

Τα μενού του ξενοδοχείου έχουν συντεθεί κατά τρόπο που να συνάδει και με το ύφος του ξενοδοχείου αλλά και τις παραδόσεις της περιοχής. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από τα εξαιρετικά μενού που μπορούμε να διαθέσουμε αλλά και να τα προσαρμόσετε ώστε να δημιουργηθεί το μενού εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις αλλά και στον προϋπολογισμό σας. Όλες οι αίθουσες δεξιώσεων απολαμβάνουν το πλεονέκτημα της εγγύτητας με το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής το οποίο απέχει από αυτές μόνο λίγα μέτρα. Έτσι, η σημαντική αυτή ημέρα της ζωής (πχ γάμος ή βάπτιση) απαλλάσσεται από το περιττό άγχος και τις δυσκολίες αφήνοντας εσάς και τους καλεσμένους να τη χαρούν όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αίθουσα Μαρόσα

Η αίθουσα αυτή είναι περιτριγυρισμένη από θολωτά παράθυρα με εκπληκτική θέα προς το χωριό και το δάσος. Οι τρεις μεγάλοι πολυέλαιοι που δεσπόζουν στην αίθουσα φωτίζουν γλυκά το ξύλινο ταβάνι της αίθουσας και μαζί με το εκλεπτυσμένο decor αποπνέουν μια αίσθηση αρχοντιάς και την καθιστούν ως την ιδανική επιλογή για το  χώρο της δεξίωσής σας. Οι μεγάλοι καναπέδες και το τζάκι δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα ενώ η μεγάλη βεράντα δίνει περισσότερες επιλογές στην οργάνωση της εκδήλωσής σας. Η χωρητικότητά της είναι 280 άτομα σε διάταξη banquet.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

Αίθουσα δεξιώσεων γάμου βάπτισης
Αίθουσα δεξιώσεων γάμου βάπτισης

 

Αίθουσα Δεξιώσεων Βάπτισης
Χώρος για Δεξιώσεεις Βάπτισης

Αίθουσα Μπέρτα

Η αίθουσα δεξιώσεων Μπέρτα πήρε το όνομά της από κοντινό βουνό. Η διακόσμισή της ακολουθεί πιο μοντέρνες γραμμές, όπως και τα δωμάτια του κτιρίου της, που όμως δεν «ενοχλούν» το όλο ύφος του ξενοδοχείου αφού βρίσκονται σε αρμονία με τα βασικά υλικά με τα οποία είναι χτισμένο το συγκρότημα. Αντίθετα, της δίνει μια πιο ανάλαφρη αίσθηση που ξεφύγει λιγάκι από τη βαριά διακόσμηση των άλλων αιθουσών. Και σε αυτή την αίθουσα τα ταβάνια είναι ξυλόγλυπτα ενώ άπλετο φως έρχεται από τα μεγάλα παράθυρά του. Βρίσκεται στη νέα πτέρυγα  και έχει χωρητικότητα 320 ατόμων (banquet), και μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

Χώρο δεξιώσεων γάμου και βάπτισης

Αίθουσα Μπουντούρα

Η αίθουσα αυτή είναι ιδανική για μικρότερες εκδηλώσεις ενώ προσφέρεται για τη διοργάνωση γευμάτων εργασίας ή την παράθεση γευμάτων προς τιμήν ιδαίτερων καλεσμένων. Περιβάλλεται από παράθυρα τα οποία επιτρέπουν στους καλεσμένους σας να απολαύσουν τη θέα του δάσους του Περτουλίου. Στη μέση της αίθουσας το τζάκι και οι μεγάλοι καναπέδες δημιουργούν μια πιο σπιτική αίσθηση και οικεία ατμόσφαιρα. Η χωρητικότητα της αίθουσας αυτής σε διάταξη banquet είναι 110 άτομα.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

aithousa-Αίθουσα για Δεξιώσεεις Βάπτισης

Διαμονη

Standard δωμάτια - Αρχοντικό Χατζηγάκη

Δωματια Standard

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 26 τ.μ.

Deluxe rooms Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Deluxe

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 45 τ.μ.

Superior δωμάτιο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη,Περτούλι, Ελάτη

Δωματια Superior

2 ενήλικες και 1 παιδί, king bed, περίπου 40 τ.μ.

Junior Suite στο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουιτες Junior

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, king bed, περίπου 50 τ.μ.

Grand Suite, Honeymoon, ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι, Ελάτη

Σουιτες Grand

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, super king bed, περίπου 80 τ.μ.

Χωροι εκδηλωσεων

Δείτε όλους τους χώρους εκδηλώσεων αναλυτικά

εκδηλωση ενδιαφεροντος

συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Events reception halls

Αίθουσες δεξιώσεων

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

*απαιτούμενα πεδία
280 μέγιστος

Διαμονή

*απαιτούμενα πεδία
μέγιστος 36

Επιθυμητοί τρόποι απάντησης

Στοιχεία Επικοινωνίας

*απαιτούμενα πεδία
Sending