δεξιωσεις

Αιθουσες δεξιωσεων

Οι αίθουσες δεξιώσεων του Αρχοντικού Χατζηγάκη θα δώσουν διαφορετική λάμψη στην εκδήλωσή σας. Γοητευτική ατμόσφαιρα, εκπληκτική θέα, καλαίσθητη διακόσμηση κι αρχοντιά. Το Αρχοντικό Χατζηγάκη είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη, καθώς παρέχει το τέλειο περιβάλλον για μια εντυπωσιακή δεξίωση ή ένα κεφάτο πάρτυ. Όποια κι αν είναι η περίσταση, το Αρχοντικό Χατζηγάκη θα προσφέρει σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας την κλάση και την ποιότητα που περιμένατε από το όνομά του.

Τα μενού του ξενοδοχείου είναι εμπνευσμένα και εναρμονισμένα με το ύφος του ξενοδοχείου και τις παραδόσεις της περιοχής. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα εξαιρετικά μενού που θα σας προτείνουμε και να τα προσαρμόσετε ώστε να συνθέσουμε μαζί εκείνο που θα ταιριάζει περισσότερο στις γευστικές σας προτιμήσεις και στον προϋπολογισμό σας.

Όλες οι αίθουσες δεξιώσεων απολαμβάνουν το πλεονέκτημα της εγγύτητας με το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής το οποίο απέχει από αυτές μόνο λίγα μέτρα. Έτσι, η σημαντική αυτή ημέρα της ζωής σας δεν θα έχει το περιττό άγχος από τις δυσκολίες μετακίνησης, επιτρέποντας σε εσάς και τους καλεσμένους σας να εορτάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο.

Αίθουσα Μαρόσα

Περιτριγυρισμένη από θολωτά παράθυρα με εκπληκτική θέα προς το χωριό και το δάσος, η Αίθουσα Μαρόσα έχει τρεις μεγάλους πολυέλαιους που δεσπόζουν στην αίθουσα και φωτίζουν γλυκά το ξύλινο ταβάνι της αίθουσας. Η εκλεπτυσμένη διακόσμηση αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς και την καθιστά ιδανική επιλογή για το  χώρο της δεξίωσής σας. Οι μεγάλοι καναπέδες και το τζάκι δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα ενώ η μεγάλη βεράντα προσθέτει μία επιπλέον επιλογή στην οργάνωση της εκδήλωσής σας. Η αίθουσα έχει χωρητικότητα  280 ατόμων σε διάταξη banquet.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

Αίθουσα δεξιώσεων γάμου βάπτισης

 

Αίθουσα Δεξιώσεων Βάπτισης
Χώρος για Δεξιώσεεις Βάπτισης

Αίθουσα Μπέρτα

Η αίθουσα δεξιώσεων Μπέρτα βρίσκεται στη νέα πτέρυγα και μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση. Οφείλει το όνομά της στο όρος Μπέρτα, ένα από τα βουνά που περιβάλλουν το Περτούλι. Με ξυλόγλυπτα ταβάνια, πέτρινους τοίχους και ξύλινα πατώματα, όπως όλες οι αίθουσες, διακρίνεται για τη ζεστή κι ανάλαφρη διακόσμηση με λιτές, μοντέρνες γραμμές, ενώ άπλετο φως διαχέεται μέσα από τα μεγάλα παράθυρά της. Η αίθουσα έχει χωρητικότητα  320 ατόμων σε διάταξη banquet.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

Χώρο δεξιώσεων γάμου και βάπτισης

Αίθουσα Μπουντούρα

Αίθουσα ιδανική για μικρές εκδηλώσεις, τη διοργάνωση γευμάτων εργασίας ή την παράθεση γευμάτων προς τιμήν ιδιαίτερων προσκεκλημένων. Περιβάλλεται από παράθυρα τα οποία επιτρέπουν στους καλεσμένους σας να απολαύσουν τη θέα του δάσους του Περτουλίου. Στη μέση της αίθουσας το τζάκι και οι μεγάλοι καναπέδες δημιουργούν ζεστή, φιλική ατμόσφαιρα και σπιτικό περιβάλλον. Η χωρητικότητα της αίθουσας σε διάταξη banquet είναι 110 άτομα.

εκδήλωση ενδιαφέροντος

 

 

aithousa-Αίθουσα για Δεξιώσεεις Βάπτισης

Διαμονη

Classic δωμάτια - Αρχοντικό Χατζηγάκη

Δωματια Classic

2 ενήλικες και 1 ή 2 παιδιά, queen bed, περίπου 26 τ.μ.

Garden Residence δωμάτιο Ξενοδεοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 37 τ.μ.

Prestige rooms Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Prestige

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 45 τ.μ.

Superior δωμάτιο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη,Περτούλι, Ελάτη

Δωματια Superior

2 ενήλικες και 1 παιδί, king bed, περίπου 40 τ.μ.

Manor Σουίτα στο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουίτα Manor

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, Queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Garden Residence Suite στο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι

Σουιτες Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Superior suite - honeymoon suite ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουιτες Superior

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, super king bed, περίπου 80 τ.μ.

Χωροι εκδηλωσεων

Δείτε όλους τους χώρους εκδηλώσεων αναλυτικά

εκδηλωση ενδιαφεροντος

συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό

Events reception halls

Αίθουσες δεξιώσεων

Λεπτομέρειες εκδήλωσης

*απαιτούμενα πεδία
280 μέγιστος

Διαμονή

*απαιτούμενα πεδία
μέγιστος 36

Επιθυμητοί τρόποι απάντησης

Στοιχεία Επικοινωνίας

*απαιτούμενα πεδία
Sending