εκδηλωσεις

Εκδηλωσεις

επιλέξτε τον ιδανικό χώρο για την εκδήλωσή σας

Είτε θέλετε να διοργανώσετε τον γάμο σας, τη βάπτιση του παιδιού σας, μία ιδιαίτερη εκδήλωση, συνέδριο ή σεμινάριο, το Αρχοντικό Χατζηγάκη είναι ιδανικό για κάθε εκδήλωση, μικρή ή μεγάλη. Η μεγαλοπρέπεια του ιστορικού κτίσματος δημιουργεί έναν συναρπαστικό, μεγαλοπρεπές σκηνικό με ξεχωριστή ατμόσφαιρα: ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι με πισίνα, προσεγμένοι κήποι, πολυτελείς αίθουσες και ένα γοητευτικό πετρόκτιστο εκκλησάκι μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με σαγηνευτική θέα. Το αφοσιωμένο επιτελείο μας που ειδικεύεται στην οργάνωση εκδηλώσεων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την ιδιαίτερη, αξέχαστη εκδήλωσή σας και θα την συντονίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια με φροντίδα και επαγγελματισμό.

Χωροι εκδηλωσεων

Δείτε όλους τους χώρους εκδηλώσεων αναλυτικά

Επικοινωνηστε μαζι μας

μέσω e-mail

Στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα. Θα χαρούμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας και να λύσουμε όποια απορία: info@chatzigaki.gr

τηλεφωνικά

Αν η πρόσβαση στο e-mail δεν είναι εφικτή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: +30 24340 91146

Επισκεφθείτε μας

Στην ιστοσελίδα αυτή προσπαθούμε να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένα το Αρχοντικό Χατζηγάκη και όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωσή σας στο ξενοδοχείο μας θα ήταν ιδανικό να μας επισκεφτείτε από κοντά. Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τους χώρους για την εκδήλωση που διοργανώνετε, να καταρτίσετε το μενού της εκδήλωσής σας, το πρόγραμμα του σεμιναρίου ή του συνεδρίου και ό,τι επιπλέον επιθυμείτε.