μυλος των ξωτικων

Μυλος των Ξωτικων

Μία εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών (γνωστός και ως χωριό του Άη Βασίλη), κάποια από τις μέρες που θα βρίσκεστε στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι, ίσως είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Μύλος των Ξωτικών δημιουργήθηκε το 2011 και έκτοτε έχει μεταβληθεί στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας. Κάθε χρόνο ανοίγει τις πύλες του κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (περί τα τέλη Νοεμβρίου). Είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Το θέμα του Μύλου των Ξωτικών για το 2023 είναι «Ο Μικρός Πρίγκιπας στον Πλανήτη των Χριστουγέννων »

Μια φορά κι έναν καιρό ένας μικρός Πρίγκιπας ζούσε σε έναν μικρό πλανήτη ενός απέραντου γαλαξία. Όσο πλησίαζαν τα Χριστούγεννα o μικρός Πρίγκιπας άρχισε να ονειρεύεται έναν κόσμο διαφορετικό! Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει σε 5 πλανήτες που στον καθένα υπήρχε μόνο ένας κάτοικος, ο μεγαλοπρεπής Βασιλιάς, ένα όμορφο και μοσχομυριστό Τριαντάφυλλο, ο πιστός Φανανάφτης και η κομψή Αστρονόμος. Τελευταίος πλανήτης που επισκέφθηκε; Η γη, όπου βρέθηκε στο Μύλο των Ξωτικών και συνάντησε τον Άη Βασίλη και τους καλοσυνάτους βοηθούς του. Είσαστε έτοιμοι για ένα ταξίδι μαγικό και παραμυθένιο στον απέραντο γαλαξία; να σταθείτε κάτω από τα αστέρια; Κοιτάξτε προσεκτικά γύρω σας και αν σας πλησιάσει ένα μικρό και χαμογελαστό παιδί μην το αγνοήσετε θα είναι σίγουρα ένας μικρός Πρίγκιπας.

Τα παιδιά μπορούν να επισκεφθούν τις θεματικές δράσεις όπως το Σπίτι του Άη Βασίλη, τον Μεγαλοπρεπή Βασιλιά στον Πλανήτη της Σοκολάτας,  τον Πιστό Φανανάφτη στον Πλανήτη των Τραίνων, τον Μικρό Πρίγκηπα στον Πλανήτη των Χριστουγέννων, την Κομψή Αστρονόμο στον Πλανήτη της Εξερεύνησης και το Όμορφο Τριαντάφυλλο στον Καταπράσινο Πλανήτη. Την προσοχή τους όμως θα τραβήξει σίγουρα το Χριστουγεννιάτικο Fun Park του Μύλου και το Παγοδρόμιο των Ξωτικών. Μπορείτε να επισκεφθείτε, επίσης, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Εργαστήρι Ξυλογλυπτικής του Άη Βασιλη,  το Μουσείο Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, τη δράση “Playmoανακύκλωση απο την Playmobil”, την Αγορά Μανιταριών, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, το “Candy Express”, το Χριστουγεννιάτικο street food και τη Γλυκιά Αγορά. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τη ζωγραφική προσώπου και το Εργοστάσιο Σοκολάτας.

Κάθε χρόνο, ο Μύλος των Ξωτικών, προγραμματίζει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, όχι μόνο στην κεντρική σκηνή του αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Μύλου των Ξωτικών.

 

 

 

 

 

 

 

Διαμονη στο ξενοδοχειο Αρχοντικο Χατζηγακη

Classic δωμάτια - Αρχοντικό Χατζηγάκη

Δωματια Classic

2 ενήλικες και 1 ή 2 παιδιά, queen bed, περίπου 26 τ.μ.

Garden Residence δωμάτιο Ξενοδεοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 37 τ.μ.

Prestige rooms Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Prestige

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 45 τ.μ.

Superior δωμάτιο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη,Περτούλι, Ελάτη

Δωματια Superior

2 ενήλικες και 1 παιδί, king bed, περίπου 40 τ.μ.

Manor Σουίτα στο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουίτα Manor

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, Queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Garden Residence Suite στο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι

Σουιτες Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Superior suite - honeymoon suite ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουιτες Superior

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, super king bed, περίπου 80 τ.μ.

Ονειροπαγίδα!!! Καλά Χριστούγεννα!
Μαριάννα – Αχιλλέας

εγγραφειτε στο newsletter

για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες προσφορές και τα νέα του ξενοδοχείου

Με κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΗ συναινείτε στην προσθήκη των στοιχείων σας στην λίστα newsletter και στη λήψη νέων και προσφορών από το ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη