μυλος των ξωτικων

Μυλος των Ξωτικων

Μία εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών (γνωστός και ως χωριό του Άη Βασίλη), κάποια από τις μέρες που θα βρίσκεστε στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι, ίσως είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Μύλος των Ξωτικών δημιουργήθηκε το 2011 και έκτοτε έχει μεταβληθεί στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας. Κάθε χρόνο ανοίγει τις πύλες του κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (περί τα τέλη Νοεμβρίου). Είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Το θέμα του Μύλου των Ξωτικών για το 2021 είναι ο “Θρύλος του Ιππότη των Χριστουγέννων”. Οι ιππότες φιλοξενούνται στα Κάστρα που έφτιαξε ο Άη Βασίλης με τα ξωτικά και θα είναι μαζί μας αυτά τα Χριστούγεννα. Οι καλόκαρδοι ιππότες θα προστατεύουν τον Μύλο των Ξωτικών αλλά και θα μας αφηγηθούν ιδιαίτερες, ανθρώπινες και συγκινητικές ιστορίες με αξίες και ιδανικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Θα σας περιμένουν στα κάστρα τους, ο Πορφυρός Ιππότης στο Κάστρο της αγάπης, ο Kυανός Ιππότης στο Φρούριο του Νερού, ο Σμαραγδένιος Ιππότης στο Φρούριο της Φύσης, ο Xρυσαφένιος Ιππότης στο Φρούριο της Ενέργειας.

Τα παιδιά μπορούν να επισκεφθούν το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Πηγάδι των Ευχών και το Κάστρο Ιπποτών της Playmobil. Την προσοχή τους όμως θα τραβήξει σίγουρα το Χριστουγεννιάτικο Fun Park του Μύλου και το Παγοδρόμιο των Ξωτικών. Μπορείτε να επισκεφθείτε, επίσης, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Μουσείο των Μανιταριών και την Αγορά Μανιταριών, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, το “Candy Express” και τη Γλυκιά Αγορά.

Φέτος στο Μύλο των Ξωτικών θα βρείτε παιχνίδια με θέμα την ενέργεια που έχουν ως στόχο τη διαμόρφωση μίας ορθής ενεργειακής συνείδησης μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες. Αυτά είναι Το e – έλκηθρο του Φυσικού Αερίου και το Το Παιχνίδι της Ενέργειας από τη ΡΑΕ.

Ζητήστε στην υποδοχή το ενημερωτικό φυλλάδιο του Μύλου των Ξωτικών.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας δείτε τις χρήσιμες πληροφορίες για την είσοδο στον Μύλο των Ξωτικών.

 

 

 

 

 

 

 

Διαμονη στο ξενοδοχειο Αρχοντικο Χατζηγακη

Classic δωμάτια - Αρχοντικό Χατζηγάκη

Δωματια Classic

2 ενήλικες και 1 ή 2 παιδιά, queen bed, περίπου 26 τ.μ.

Garden Residence δωμάτιο Ξενοδεοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 37 τ.μ.

Prestige rooms Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Prestige

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 45 τ.μ.

Superior δωμάτιο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη,Περτούλι, Ελάτη

Δωματια Superior

2 ενήλικες και 1 παιδί, king bed, περίπου 40 τ.μ.

Manor Σουίτα στο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουίτα Manor

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, Queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Garden Residence Suite στο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι

Σουιτες Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Superior suite - honeymoon suite ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουιτες Superior

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, super king bed, περίπου 80 τ.μ.

Ονειροπαγίδα!!! Καλά Χριστούγεννα!
Μαριάννα – Αχιλλέας

εγγραφειτε στο newsletter

για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες προσφορές και τα νέα του ξενοδοχείου

Με κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΗ συναινείτε στην προσθήκη των στοιχείων σας στην λίστα newsletter και στη λήψη νέων και προσφορών από το ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη