μυλος των ξωτικων

Μυλος των Ξωτικων

Μία εκδρομή στον Μύλο των Ξωτικών (γνωστός και ως χωριό του Άη Βασίλη), κάποια από τις μέρες που θα βρίσκεστε στο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι, ίσως είναι η καλύτερη έκπληξη που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Μύλος των Ξωτικών δημιουργήθηκε το 2011 και έκτοτε έχει μεταβληθεί στο μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της χώρας. Κάθε χρόνο ανοίγει τις πύλες του κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς (περί τα τέλη Νοεμβρίου). Είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Το θέμα του Μύλου των Ξωτικών για το 2022 είναι: “Χριστούγεννα στη Χώρα των Θαυμάτων”. Η μικρή Αλίκη, στην προσπάθειά της να ακολουθήσει τον Ασπροκούνελο, ξεκίνησε ένα παραμυθένιο ταξίδι με μαγικές διαδρομές όπου συνάντησε τον Καπετάν Ντόντο, τον Τρελοκαπελά, την Κάμπια, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα με τα τραπουλόχαρτα φρουρούς της, τον Λαγό, τον Γάτο. Στο τέλος του ταξιδιού της βρέθηκε στην Κουνελότρυπα και πηδώντας μέσα μεταφέρθηκε στον Μύλο των Ξωτικών. Ο Άη Βασίλης, οι ήρωες του Πάρκου και τα ξωτικά την αγκάλιασαν με χαρά και την κέρασαν σοκολάτες και γλυκά. Η Αλίκη αποφάσισε να περάσει τα φετινά Χριστούγεννα στο Μύλο των Ξωτικών και να τους διηγηθεί όλες τις περιπέτειές της.

Τα παιδιά μπορούν να επισκεφθούν τις θεματικές δράσεις όπως το Σπίτι του Άη Βασίλη, τη Βασίλισσα Ντάμα Κούπα στην αίθουσα με τα Σοκολατένια Τριαντάφυλλα,  το Λαγό με τα Μαγικά Φίλτρα, Τσάι στο Μεγάλο Κόσμο του Τρελοκαπελά, την Κάμπια στο Δάσος με τα Μανιτάρια. Την προσοχή τους όμως θα τραβήξει σίγουρα το Χριστουγεννιάτικο Fun Park του Μύλου και το Παγοδρόμιο των Ξωτικών. Μπορείτε να επισκεφθείτε, επίσης, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, τη δράση “ελληνική μυθολογία με playmobil”, το Μουσείο των Μανιταριών και την Αγορά Μανιταριών, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, το “Candy Express”, το Χριστουγεννιάτικο street food και τη Γλυκιά Αγορά. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τη ζωγραφική προσώπου και το πηγάδι των ευχών, το ομορφότερο ίσως σημείο του Μύλου.

Κάθε χρόνο, ο Μύλος των Ξωτικών, προγραμματίζει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες όχι μόνο, στην κεντρική σκηνή του αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Ζητήστε στην υποδοχή το ενημερωτικό φυλλάδιο του Μύλου των Ξωτικών.

 

 

 

 

 

 

 

Διαμονη στο ξενοδοχειο Αρχοντικο Χατζηγακη

Classic δωμάτια - Αρχοντικό Χατζηγάκη

Δωματια Classic

2 ενήλικες και 1 ή 2 παιδιά, queen bed, περίπου 26 τ.μ.

Garden Residence δωμάτιο Ξενοδεοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 37 τ.μ.

Prestige rooms Αρχοντικό Χατζηγάκη, Περτούλι

Δωματια Prestige

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 45 τ.μ.

Superior δωμάτιο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη,Περτούλι, Ελάτη

Δωματια Superior

2 ενήλικες και 1 παιδί, king bed, περίπου 40 τ.μ.

Manor Σουίτα στο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουίτα Manor

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, Queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Garden Residence Suite στο ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη στο Περτούλι

Σουιτες Garden Residence

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, queen bed, περίπου 50 τ.μ.

Superior suite - honeymoon suite ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη

Σουιτες Superior

2 ενήλικες και 1-2 παιδιά, super king bed, περίπου 80 τ.μ.

Ονειροπαγίδα!!! Καλά Χριστούγεννα!
Μαριάννα – Αχιλλέας

εγγραφειτε στο newsletter

για να λαμβάνετε όλες τις τελευταίες προσφορές και τα νέα του ξενοδοχείου

Με κλικ στο ΕΓΓΡΑΦΗ συναινείτε στην προσθήκη των στοιχείων σας στην λίστα newsletter και στη λήψη νέων και προσφορών από το ξενοδοχείο Αρχοντικό Χατζηγάκη